Καθηγητές για Δημιουργία Εκπαιδευτικού Υλικού

Athens, Attica, Greece · Quizdom Education

Description

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ QUIZDOM

Learning in a fun way! Αυτό είναι το όραμα της ομάδας του Quizdom, να κάνει τη μάθηση και τη γνώση... παιχνίδι! Το Quizdom είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια γνώσεων για smartphones και tablets στον κόσμο, με πάνω από 2.000.000 εγγεγραμμένους παίκτες από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, και ένα επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση. Το Μάιο 2017, το Quizdom κέρδισε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2017, για το νέο εκπαιδευτικό παιχνίδι γνώσεων Quizdom Education, ενώ τον Ιούλιο 2017 η εταιρεία εξαγοράσθηκε από τον Γερμανικό όμιλο mobile games, Friends 4 Media Group.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

H νέα εφαρμογή Quizdom Education είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι γνώσεων για smartphones και tablets, με ερωτήσεις αποκλειστικά από την ύλη των μαθημάτων των Πανελληνίων εξετάσεων. Το όραμά μας είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση και να κάνει την προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλήνιες... παιχνίδι!


Στα πλαίσια ανάπτυξης της νέας εφαρμογής Quizdom Education, αναζητούμε έμπειρους εκπαιδευτικούς ως εξωτερικούς συνεργάτες.


Καθώς το περιεχόμενο (content) είναι σημαντικό τόσο για την ίδια την εφαρμογή όσο και για την επικοινωνία προς τους χρήστες της, οι νέοι μας συνεργάτες θα αναλάβουν για τα μαθήματα της επιλογής τους την πλήρη διαχείριση του περιεχομένου, είτε αυτό αφορά ερωτήσεις για την εφαρμογή είτε άλλο εκπαιδευτικό υλικό (τεστ, βοηθητικό υλικό για τους μαθητές κλπ).


Τα μαθήματα για τα οποία αναζητούνται συνεργάτες είναι: Φιλολογικά, Μαθηματικά, Χημεία, Φυσική, Βιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.


Συγκεκριμένα, οι αρμοδιότητες περιλαμβάνουν:


Η θέση θα συντονίζεται από τον Υπεύθυνο του Quizdom Education.

Requirements

Benefits

Apply for this job