Καθηγητές Αγγλικών για Δημιουργία Εκπαιδευτικού Υλικού

Athens, Attica, Greece · Quizdom Education

Description

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ QUIZDOM

Learning in a fun way! Αυτό είναι το όραμα της ομάδας του Quizdom, να κάνει τη μάθηση και τη γνώση... παιχνίδι! Το Quizdom είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια γνώσεων για smartphones και tablets στον κόσμο, με πάνω από 2.000.000 εγγεγραμμένους παίκτες από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, και ένα επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση. Toν Ιούλιο 2017 η εταιρεία εξαγοράσθηκε από τον Γερμανικό όμιλο mobile games, Friends 4 Media Group και τον Οκτώβριο λανσαρίστηκε η νέα εφαρμογή Quizdom Education.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

H νέα εφαρμογή Quizdom Education είναι ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι γνώσεων για smartphones και tablets. Το όραμά μας είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην εκπαίδευση και να κάνει την προετοιμασία για τις εξετάσεις... παιχνίδι! Σήμερα, η εφαρμογή έχει ερωτήσεις από την ύλη όλων των μαθημάτων των Πανελληνίων εξετάσεων ενώ το προσεχές διάστημα η εφαρμογή θα εμπλουτισθεί με ερωτήσεις για την προετοιμασία για διεθνείς εξετάσεις αγγλικών.


Στα πλαίσια ανάπτυξης της νέας εφαρμογής Quizdom Education, αναζητούμε ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έμπειρους εκπαιδευτικούς Αγγλικών, ως εξωτερικούς συνεργάτες.


Καθώς το περιεχόμενο (content) είναι σημαντικό τόσο για την ίδια την εφαρμογή όσο και για την επικοινωνία προς τους χρήστες της, οι νέοι μας συνεργάτες θα αναλάβουν την πλήρη διαχείριση του περιεχομένου, είτε αυτό αφορά ερωτήσεις για την εφαρμογή είτε άλλο εκπαιδευτικό υλικό (τεστ, βοηθητικό υλικό για τους μαθητές κλπ).


Συγκεκριμένα, οι αρμοδιότητες περιλαμβάνουν:


Η θέση θα συντονίζεται από τον Project Manager - Quizdom Education.

Requirements

Benefits

Apply for this job